Uit de muzikale geschiedenisboeken hebben we onthouden dat talentvolle broers en zussen samen vaak zeer succesvol waren op het podium en hits aan de lopende band scoorden.




Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Andrew Sisters, The Everly Brothers,  The Bee Gees, The Corrs en korter bij huis de broertjes Wouters van Clouseau.

Je zou je voor minder laten overtuigen van het feit dat muziek in de genen ingebakken zit.

Ook ten huize van de  familie Verschueren uit Morkhoven  staat muziek dagelijks op het programma. Met een papa die zelf nummers schrijft en drie getalenteerde zussen Anke, Ymke en Femke gaat er bij de familie Verschueren geen dag voorbij zonder dat er gerepeteerd, gezongen of geacteerd wordt.

Terwijl vorig jaar nog  zus Ymke werd geselecteerd voor de finale van Junior Eurosong valt dit jaar de beurt aan de jongste van de familie, zusje Femke.

Aanstaande dinsdag 27 september wordt op Ketnet de voorronde voor  de finale van Junior Eurosong uitgezonden waarin Femke het moet opnemen tegen kandidaat Seppe.  Femkes kansen op een selectie  voor de finale van vrijdag worden bijzonder hoog ingeschat.

Dinsdag spannendste tv-dag voor Femke
Als Femke het dinsdag haalt van Seppe zijn er in Herentals weer plannen om, zoals vorig jaar voor Ymke, de finale mee te maken op groot scherm . Over het waar en wanneer blijven we jullie up to date houden via ThalsFM en uiteraard ook via onze N-site .

Vrijdag wordt bepaald wie ons land tijdens Junior Eurosong mag gaan verdedigen in Armenië.
Het wordt voor Femke en voor de familie Verschueren ongetwijfeld nog een spannende week.

Wordt vervolgd hier op ThalsFM Nnieuws.